Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2302-pagwtoneskafe11.jpg
Παγωτό με Νες καφέ



Γιουβαρλάκια δίχως ρύζι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2011
none
Περιγραφή

Μια ωραία βελουτέ σούπα με γιουβαρλάκια δίχως ρύζι!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 μερίδες
  •  1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
  • 1 κουταλιά της σούπας φυτίνη.
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  • 1/2 κιλό κιμά.
  • 1 αυγό χτυπημένο.
  • Ξύσμα ενός λεμονιού.
  • 4-5 μικρές φρυγανιές τριμμένες.
  •  Αλάτι και πιπέρι.
  •  Αλεύρι.
  • 3 κουταλιές φυτίνη.,
  • Μια σελινόριζα και μερικά κοτσάνια από σέλινο ψιλοκομμένα.
  • Ένα κύβο κνόρ βοδινό.
  • 2 κουταλιές σούπας φυτίνη.
  • 2 κουταλιές σούπας κοφτές αλεύρι.
  • 2 κροκάδια αυγών.
  • λεμόνι.
  • Μαϊντανό.
Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με την μία κουταλιά βούτυρο να μαραθεί. Ανακατεύουμε το σοταρισμένο κρεμμύδι με τον κιμά το ξύσμα λεμονιού τις φρυγανιές, αλάτι και πιπέρι και το ένα αυγό.
  2. Πλάθουμε γιουβαρλάκια τα τυλίγουμε με αλεύρι και τα σοτάρουμε ελαφρά στις τρείς κουταλιές φυτίνη.
  3. Βράζουμε την σελινόριζα μαζί με τα κλαδάκια της ψιλοκομμένα και τον κύβο κνόρ σε 7 φλιτζάνια νερό. Ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια στο ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν 1/2 ώρα.Τα βγάζουμε από το ζωμό και τα τοποθετούμε σε σουπιέρα,
  4. Ζεσταίνουμε σε μικρή κατσαρόλα τις 2 κουταλιές φυτίνη και ρίχνουμε το αλεύρι,.Όταν το μείγμα ξανθύνει το ρίχνουμε στο ζωμό από τα γιουβαρλάκια και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά.Προσθέτουμε τα κροκάδια χτυπημένα με το χυμό του λεμονιού.
  5. Ρίχνουμε την σάλτα αυτή πάνω στα γιουβαρλάκια και τα πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή