Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

268-mafinfraoylaliasken.jpg
Μάφινς με φράουλες



Kadinbudu kofte, καντίνμπουντού κιοφτέ

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Συνταγή της Πόλης, νόστιμη και διαφορετική

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κιλο κιμα αρνισιο
  • 1 αυγο
  • 2 κρεμμυδια
  • 1 φλυτζ.του τσαγιου ρυζι
  • 1 κουτ.της σουπας βουτυρο αγελαδινο
  • αλατι, πιπερι, μπουκοβο
  • κυμινο
  • μαϊντανο
  • 2 αυγα για το τηγανισμα
  • φρυγανια τριμμενη
  • ελαιολαδο για το τηγανι

Οδηγίες
  1. Βραζουμε πολυ καλα το ρυζι. Τσιγαριζουμε το κρεμμυδακι με το βουτυρο και το μισο κιμα.
  2. Σε μια κουπα βαζουμε το ρυζι (αφου το εχουμε στραγγισει καλα) τον τσιγαρισμενο κιμα, τον ωμο κιμα και ολα τα αλλα υλικα μας, ζυμωνουμε και πλαθουμε τους κεφτεδες μας, τους αφηνουμε μιση ωρα στο ψυγειο, τυλιγουμε στην φρυγανια και μετα στο αυγο.
  3. Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι, χαμηλωνοντας στην αρχη την θερμοκρασια μας και προς το τελος για να παρουν χρωμα την ανεβαζουμε.
  4. Σερβίρονται πάντα με ντομάτα και ρύζι

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή