Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Kadinbudu kofte, καντίνμπουντού κιοφτέ

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Συνταγή της Πόλης, νόστιμη και διαφορετική

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κιλο κιμα αρνισιο
  • 1 αυγο
  • 2 κρεμμυδια
  • 1 φλυτζ.του τσαγιου ρυζι
  • 1 κουτ.της σουπας βουτυρο αγελαδινο
  • αλατι, πιπερι, μπουκοβο
  • κυμινο
  • μαϊντανο
  • 2 αυγα για το τηγανισμα
  • φρυγανια τριμμενη
  • ελαιολαδο για το τηγανι

Οδηγίες
  1. Βραζουμε πολυ καλα το ρυζι. Τσιγαριζουμε το κρεμμυδακι με το βουτυρο και το μισο κιμα.
  2. Σε μια κουπα βαζουμε το ρυζι (αφου το εχουμε στραγγισει καλα) τον τσιγαρισμενο κιμα, τον ωμο κιμα και ολα τα αλλα υλικα μας, ζυμωνουμε και πλαθουμε τους κεφτεδες μας, τους αφηνουμε μιση ωρα στο ψυγειο, τυλιγουμε στην φρυγανια και μετα στο αυγο.
  3. Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι, χαμηλωνοντας στην αρχη την θερμοκρασια μας και προς το τελος για να παρουν χρωμα την ανεβαζουμε.
  4. Σερβίρονται πάντα με ντομάτα και ρύζι

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή