Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3246-pitsamargarita.jpg
Πίτσα λουλούδι



Καραμελίτσες για τον κρυωμένο λαιμό μας

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Νόστιμες και υγιεινές καραμέλες από τα χεράκια μας για τον κρυωμένο λαιμό μας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 φλ.τσ.ζαχαρη μαυρη η κρυσταλιζε ασπρη,
  • 1/2 φλ.τσ.μελι,
  • 1 1/2 φλ.τσ.αφεψημα απο βοτανα,
  • 2-3 σταγονες λαδι μεντας,
  • σταγονες λεμονι,
  • μερικες σταγονες απο παντζαρι εαν θελετε βαζετε και χρωμα ζαχαροπλαστικης,εγω εβαλα παντζαρι
  • και αχνη για το πασπαλισμα.
Οδηγίες
  1. Κανουμε ενα αφεψημα με βοτανα της αρεσκειας μας,πιπεροριζα,θυμαρι,γλυκανισο,μεντα κ.α.,το σουρωνουμε.
  2. Ριχνουμε το μελι, τη ζαχαρη, το λεμονι και βραζουμε μεχρι να γινει καραμελα.
  3. Προς το τελος ριχνουμε εαν θελουμε και το χρωμα,δοκιμαζουμε εαν εγιναν ριχνοντας σταγονες πανω σε πιατο,εαν ξεκολλαει ευκολα ειναι ετοιμες,τυλιγουμε στην αχνη ζαχαρη.
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ στον βρασμο μη σας καψουν τα φλικ φλακ της καραμελας,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή