Macarons
- 250 γρ. αμυγδαλοψυχα,
- 450γρ.αχνη,
- 50γρ.ζαχ.κρυσταλλικη,
- 200γρ.ασπραδια (περιπου απο 7-8 μεγ.αυγα)
Γέμιση
- Γκαναζ ή ο,τι αλλη κρεμα θελουμε, μεχρι μεραντα.
- Χτυπαμε τα αλεσμενα και στεγνωμενα αμυγδαλα λιγο με την αχνη και τα προσθετουμε στην σφιχτη μαρεγγα μας (τα ασπραδια τα χτυπαμε με τα 50γρ.ζαχαρη), ενσωματωνουμε απαλα.
- Βγαζουμε ροζετες με κορνε σε ταψι ντυμενο με λαδοκολλα σε αποσταση μεταξυ τους, αφηνουμε μια ωρα να στεγνωσουν και ψηνουμε σε 150 βαθ. αερα για 12-15 λεπτα.
- Αφηνουμε να κρυωσουν τα βγαζουμε απ την λαδοκολλα και τα ενωνουμε με την κρεμα μας. Εαν θελουμε χρωματιζουμε την μαρεγκα μας