Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

nike zapatillas mujer
JerryPetty 20.4.2018 3:26
adidas nmd womens
JerryPetty 20.4.2018 3:24
asics gel lyte
JerryPetty 20.4.2018 3:23
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3260-maffinskolokythi.jpg
Maffins κολοκυθιού



Μυδοπίλαφο Κεραμωτής

recipe image
Προστέθηκε απόsofouleli, Σάββατο, 20 Δεκέμβριος 2014 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πιλάφι με θαλασσινά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κ. θαλασσινά βρασμένα απο πριν, χταπόδι, καλαμάρια, σουπιές ή μύδια ωμά (κατα προτίμηση), μπορούμε και με ένα απ αυτά.
  • 1/2 κούπα λάδι
  • 3 κρεμμύδια ξερά και 2 πράσινα αν υπάρχουν
  • 2 κούπες ρύζι καρολίνα
  • 4 κούπες νερό ζεστό
  • 1/2 κ.σ. αλάτι (προσοχη γιατί μερικά θαλασσινά είναι απο μόνα τους αλμυρά)
  • πιπέρι μαύρο
  • ένα κύβο κνορ χορταρικών ,
  • μαιντανό, δυόσμο, άνιθο
  • λεμόνι
Οδηγίες
  1. Μαγειρεύουμε κατά σειρά , το κρεμμύδι μέσα στο ζεστό λάδι, θαλασσινά (αν είναι μύδια στο τέλος μόνο για πέντε λεπτά γιατί σκληραίνουν αν τα βάλουμε απ την αρχή), μυρωδικά, αλατοπίπερο , ρύζι και ανακατεύουμε για λίγο ν΄ αχνισθούν και προσθέτουμε βραστό το νερό.
  2. Σε σιγανή θερμοκρασΊα βράζουμε το πιλάφι μέχρι δοκιμάζοντας το ρύζι νάχει μαλακώσει χωρίς να λασπώσει.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν πρόκειται να φτιάξετε φρεσκα θαλασσινά εκτος το μύδι χταπόδι, σουπιά, θα πρέπει να τα προβράσετε να μαλακώσουν με τα νερά τους σε πολύ σιγανή φωτιά χωρίς να ρίξετε νερό.

Σχόλια
Σχόλιο από SORINA , Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Με τιποτε δεν θα αλλαζα το μυδοπιλαφο Κεραμωτης!!!
Μεταφορά στην κορυφή