Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1478-burginion1.jpg
Μοσχάρι Bourgignon



Πατατοκροκέτες γεμιστές με άσπρη σάλτσα

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Πεντανόστιμες πατατοκροκέτες και με τη σάλτσα τους.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 600 γρ.πατατες
  • 3 ποτηρια αλευρα (λευκο,καλαμποκαλευρο,νισεστε) αλατοπιπερωμενα
  • μπεϊκον (δεν γραφω γραμμαρια διοτι βαζουμε οσο θελουμε)
  • τυρια κιτρινα που λειωνουν καθως και φετα
  • φρυγανια για το παναρισμα
  • κρεμα γαλακτος
  • μανιταρια
  • λαδι με φρ.βουτυρο για το τηγανισμα
Οδηγίες
  1. Βραζουμε τις πατατες και τις κανουμε πουρε, αλατοπιπερωνουμε (εαν θελουμε βαζουμε κι αλλα μυρωδικα)
  2. Ανακατευμε τα αλευρα και ζυμωνουμε (εαν θελουμε βαζουμε μονο λευκο αλευρι η μαυρο η πολυσπορο) αν κολλαει μην ανησυχειτε το κανουμε μπαλακια με λαδωμενα χερια και το απλωνουμε σ ενα ταψι γεματο φρυγανια, το παταμε να ανοιξει και το γεμιζουμε.
  3. Γεμιση μπορουμε να βαλουμε οτι θελουμε, υλικα για πιτσα, λουκανικα με κετσαπ, σκετα τυρια, μανιταρια με πιπεριες κ.α.
  4. Το κλεινουμε προσεκτικα και τυλιγουμε σε μπολικη φρυγανια, εαν δεν εχουμε φρυγανια τριβουμε παλιο ψωμακι, βαζουμε στο ψυγειο να σφιξουν.
  5. Τηγανιζουμε και βγαζουμε σε χαρτι κουζινας, περιχυνουμε με κρεμα γαλακτος και μανιταρια(εαν θελουμε ριχνουμε κοκκινη σαλτσα)
  6. Μπορουμε να παιξουμε με οτι υλικα εχουμε και οτι αρεσει στην καθε μια.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή