Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Σάλτσα αϊολί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Μια γευστική σάλτσα για βραστά ή ψητά λαχανικά !

Συστατικά
  • 2 κούπες μαγιονέζα
  • 2 σκ . σκόρδο στην πρέσα
  • Λίγο χυμό λεμονιού
  • 1 φακελάκι σαφράν
Οδηγίες

 

  1. Μουσκεύουμε το σαφράν σε 2 κ.σ. νερό για 15 λεπτά .
  2. Ανακατεύουμε στη μαγιονέζα το σκόρδο , το νερό με το σαφράν , το χυμό .
  3. Αφήνουμε λίγη ώρα να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε .
  4. Περιχύνουμε ή συνοδεύουμε ψητά ή βραστά λαχανικά .

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Σε συνταγή του Δρίσκα .
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη σάλτσα που υπέροχα συνοδεύει πολλά εδέσματα!!
Σχόλιο από marianta , Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τι άρωμα! Τι χρώμα! Σούπερ σαλτσούλα!
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2010
Πολυ καλη και δοκιμασμενη,η σαλτσα ειναι Γαλλικης προελευσεως.
Μεταφορά στην κορυφή