Σχόλια
Εξαιρετική !!Αυτό το γλυκό το φτιάχνω κι εγώ με κάποιες διαφορές.Ο δικός σου τρόπος μου φάνηκε ευκολότερος και το αποτέλεσμα εξίσου καταπληκτικό.
Η φωτογραφία είναι της Αλεξάντρας!!!!
Kαταπληκτική!!!!!!!!την έφτιαξα χθές και τρελάθηκαν ,δεν ξέρω αν προλάβω ταπόγευμα κανένα κομμάτι για να το φωτογραφίσω.......105 σκούφους απο μένα
Hlianna τα θερμά μου συγχαρητήρια. Η συνταγή σου καταπληκτική. Μόλις τώρα έφτιαξα την πορτοκαλόπιτα και μοσχοβόλησε όλο το σπίτι. Καλά εεεε και από γεύση σκίζει!!!! Το σιροπάκι δεν έχει 10 λεπτά που το έριξα και δεν είχαμε καν την υπομονή να περιμένουμε να το ρουφήξει η πίτα. Ήδη λείπουν 3 κομμάτια.... Αυτό τα λέει όλα :-)
Τι να πω γι αυτή τη συνταγή Ηλιάννα μου; Όταν τη φτιάχνω εξαφανίζεται στην κυριολεξία.
Η φωτογραφία είναι από τη Marianta, που έχει την ίδια συνταγή!
![Image and video hosting by TinyPic](http://i38.tinypic.com/fnczva.jpg)
Πολύ ωραίο γλυκό.Χρησιμοποίησα λιγώτερη ζάχαρη,έβαλα σησαμέλαιο και στο σιρόπι πρόσθεσα 1 ξυλάκι κανέλλα και λίγο γαρύφαλο.Από πάνω έριξα χοντροκομμένο καρύδι.
Η φωτογραφία από τη Μάρα, πού έφτιαξε τη συνταγή.
Aυτή την υπέροχη πορτοκαλόπιττα μπορούμε Ηλιάννα να τη κάνουμε νηστίσιμη αντικαθιστόντας τ'αυγά και το γιαούρτι με ενα φάκελο ακόμη μπέικιν,και 1/2 φλυτσάνι χυμό πορτοκαλιού ?????.....
Βησαρία, δεν νομίζω να γίνεται να αφαιρεθούν τα αυγά και το γιαούρτι, γιατί δε θα φουσκώσει η πίτα και δε θα γίνει αφράτη. Μην το επιχειρήσεις.
Αυτη την μοσχομυριστη πορτοκαλοπιτα μπορω να την φτιαξω με σπιτικο φυλλο?ειναι πολυ καλη!!!
Έχω μια επιφύλαξη για το σπιτικό φύλλο,Χρύσα, φοβάμαι μήπως σου λασπιάσει και δεν ψηθεί όπως πρέπει μέσα.
καλως ,και γω ετσι το σκεφτηκα,ειπα ομως να ρωτησω για το καλυτερο αποτελεσμα.Ειναι και ευκολη,και σιροπιαστη,οτι πρεπει!
Xρύσα μου επειδή την έχω κάνει πολλές φορές,θα σου πω ότι δεν μπορείς με σπιτικό φύλλο γιατί δεν ψήνεται και λασπώνει ενώ με φύλλο βηρυτού γίνεται ακόμη καλύτερο και απο το κρούστας.
Δοκίμασέ τη και θα ξετρελαθής!!!
Η φωτογραφία από τη Χρύσα, που έφτιαξε τη συνταγή.
![](http://www.mageirikesdiadromes.gr/images/fbfiles/images/PA280928-4e6b407c6c2378ab22368944da1d20a0.JPG)
Αξια, να την προσθεσετε στα αγαπημενα σας!ευοδιαστη,χορταστικη,ευκολη,γλυκισμα για ολες τις ωρες!
Τι να πώ γι'αυτό το γλυκό?Όχι 5 αλλά όλα τα σκουφάκια του κόσμου θα έβαζα!!
Τόσο νόστιμο,τόσο αρωματικό.τόσο γευστικό
και προπάντων τόσο εύκολο!!
Ηλιάννα ακολούθησα πιστά τις οδηγίες και για άλλη μια φορά στέφθηκε με επιτυχία!!
Όχι μόνο στα αγαπημένα μου θα την προσθέσω αλλά θα μπεί και στο εβδομαδιαίο μενού μου!!
Η φωτογραφία από τη soulli που έφτιαξε τη συνταγή.
![Image and video hosting by TinyPic](http://i51.tinypic.com/1z3sb9c.jpg)
Τέλεια Ηλιάννα!!!!!!!!!σε ευχαριστούμε για την τόσο εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή!!!!!!!!
Καλημέρα!την έκανα και είναι υπέροχη.απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν το σιρόπι το βράζουμε συνολικά 10 λεπτά ή αν απο την στιγμή που αρχίζει να βράζει μετράμε τα 10 λεπτά.επίσης πόσο χρόνο στο περίπου χρειάζεται για να ρουφήξει η πίτα το σιρόπι?δεν έχω ξανακάνει σιρόπι και δεν ξέρω αν το έκανα σωστά:)
Το μέτρημα στο σιρόπι το μετράμε από το σημείο του βρασμού και μετά. Εδώ λέει 10' αλλά χαμηλή θερμοκρασία. Δεν αργεί να ρουφήξει το ζουμί. Αλλά όπως και να την έκανες αφού σου βγήκε εντάξει, όλα καλά.
Τι ωραία συνταγη!!!!!!θεικη !! Νοστιμοτατη !!