Σπανάκι με αυγά
- σπανακι
- αυγα οσα θελουμε
- λαδι για το μαγειρεμα
- κρεμμυδακια φρ ή ξερα
- ντοματουλα η πελτε
- λιγο δυοσμο (εαν θελουμε)
- αλατι, πιπερι
- Σωταρουμε τα κρεμμυδακια (εαν δεν εχουμε βαζουμε ξερα), ριχνουμε το σπανακι (ζεματισμενο η αζεματιστο).
- Σβηνουμε με ντοματα η πελτε, βαζουμε ενα ποτηρι νερο και βραζουμε για 15 λεπτα.
- Μολις σωθει το νερο, ριχνουμε τον δυοσμο και σπαζουμε απο επανω τ αυγα μας, ριχνουμε μπουκοβο, αφήνουμε λιγο να ψηθουν τα αυγά.
Ειναι ενα χορταστικο φαγακι, που χορταινει ολη η οικογενεια.