Τηγανιτές ελιές χωρίς αλάτι
Μια πολύ παλιά συνταγή για ελιές, για όσους πειράζει στην υγεία τους το αλάτι και όχι μόνο.
- ελιες
- λαδακι
- Μαζευουμε τις ελιες μας, τις πλενουμε, τις σκουπιζουμε και τις ριχνουμε στο τηγανι σκετες χωρις λαδι, χωρις αλατι.
- Τις γυρναμε 7-8 φορες μεσα στο τηγανι και προσεχουμε να μην μας σκασουν και να μην μας καουν.
- Τις βγαζουμε σε μια κουπα να κρυωσουν, σ αυτο το σταδιο τις φυλαμε στην καταψυξη σε πολυμπαγκ.
- Τις βαζουμε σε ταπερ με λαδι και τις κραταμε στο ψυγειο. Νοστιμες ευκολες χωρις να μας πειραζουν και πολυ ξεχωριστες.