Βάφλες γερμανικές
- 4 αβγα
- 1 κουπα κρεμα γαλακτος
- 1 κουπα σπορελαιο
- 1 βανιλια περιπου
- 1/2 κουπα αλευρι
- 1 κ.σ. μπεηκιν
- 1 κουταλια σουπας ζαχαρη
- Χτυπαμε ολα τα υλικα εκτος απο το αλευρι στο μιξερ.
- μολις ενωθουν,ριχνουμε σιγσ σιγα το αλευρι,μεχρι να πετυχουμε ενα μιγμα σχεδον σαν του κεικ,ισως λιγο πιο νερουλο.
- Ψηνουμε μια μια στο ειδικο μηχανημα για βαφλες,και γεμιζουμε με μερεντα,μαρμελαδα κτλ..
- το ιδανικο ειναι μαρμελαδα φραουλα στη μεση,διπλωνω και στολιζω με σαντιγι και φλουδες σοκολατας
Δεν υπαρχουν μυστικα,ειναι ενα πανευκολο γλυκακι για το πρωινο η το απογευματινο μας καφεδακι!
Βάφλες Τραγανές
Βάφλες μόκας με σιρόπι εσπρέσο
μπραβο, μπραβο, μπραβο