- Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, αλατοπίπερο, αν θέλουμε και λίγη ρίγανη, ανακατεύουμε. Πλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά τα φιλέτα μας. Αλατίζουμε ελαφρά τα φιλέτα,τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε στο μισό βούτυρο και λάδι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
- Αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν από τα λάδια και ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
- Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και το αλεύρι ή κορν φλάουρ, ανακατεύουμε , ρίχνουμε τους χυμούς , σε σιγανή φωτιά ανακατεύουμε συνεχώς να μην μας κολλήσει η σάλτσα μέχρι να πήξει.
- Προσθέτουμε στη σάλτσα τις γλώσσες να ζεσταθούν, πασπαλίζουμε με το κρεμμυδάκι και σερβίρουμε με αυτές τις πατάτες σουβλάκια ή πατάτες σαν τηγανιτές.

Φιλέτο ψαριού με εσπεριδοειδή