Κουτ α κρας Γουαδελούπης

Μπακαλιάρος σε φάση λουκουμά, μια συνταγή που μας έρχεται από τη θάλασσα της Καραϊβικής.
Κοφτό μακαρονάκι με κιμά, τυριά και πουρέ

Νόστιμο και χορταστικό φαγητό που αγαπάμε όλοι αλλά με έναν άλλο τρόπο φτιαγμένο.
Κρέπες με κοτόπουλο

Ένα νόστιμο πιάτο για πρώτο ή για κυρίως γεύμα.
Κριτσινάκια από κολοκυθάκια στο φούρνο

Ένα θρεπτικό σνακ που μπορεί να μετατραπεί σε μεζεδάκι παρέα με μπυρίτσα.
Κυδωνόπαστο

Ένα γλυκάκι που η εποχή του είναι κοντά στα Χριστούγεννα, έτσι λοιπόν εγώ το φτιάχνω μέσα σ αυτές τις άγιες μέρες.
Κυδωνόπαστο γνωστό από την αρχαία Ελλάδα ως μελίμηλον ( μελίμηλον ονόμαζαν τα κυδώνια, τα μήλα, τα βερύκοκα και τα κίτρα ). Έβραζαν λοιπόν τα κυδώνια με μέλι και έφτιαχναν μια πυκτή μαρμελάδα, που διαπίστωσαν οτι αυτή η πάστα κρατούσε πολύ καιρό χωρίς να χαλάει. Έτσι λοιπόν φτιάχτηκε το πρώτο κυδωνόπαστο, που αργότερα έγινε γνωστό στην Ευρώπη σαν cotignac.
Λάχανο τουρσί

Φτιάχνουμε σπιτικό τουρσί για μεζέ ή μαγείρεμα με άλλα υλικά.
Λικέρ κυδώνι αλλιώτικο από τα άλλα

Αγαπημένο μου λικέρ της εποχής!